Sivut

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Royalton Hicasos & spa-all inclusive hotelli


hotellin allasalue

rantaravintola, missä päivällä sai grilliruokaa ja illalla meksikolaista

rannalla
 

On jo ilta ennen kuin saavumme hotellille.
Sisäänpääsyaula on melkoinen. Pöllähdämme hikisinä ja nuutuneina keskelle aulaa ja aloimme kaivaa kasseista passeja ja muita matkapapereita.
Virkailija kehottaa meitä istuutumaan. Muutaman kerran pyydettyään tajuamme rauhoittua ja istahdamme sohvalle. Siinä kohtaa tajuan, että olemme saapuneet astetta parempaan hotelliin. Näinhän meidät aikanaan Thaimaassakin otettiin vastaan.
Istuuduttuamme virkailija tuo meille kostean kylmän pyyhkeen ja lasin kuohuvaa. Melkein itku pääsee, kun ajattelen, että hei nytkö meille koittaa todellinen loma?
Täytämme tulolomakkeet, virkailija pyytää meitä odottamaan kunnes meidän oma butlerimme saapuu hakemaan meitä. Butleri sanaa pohdin ja sitä, että kutsummeko häntä todellakin sitten butleriksi? Laukut huoneeseen vie hotellipiccolo.

Ohessa linkki tripadvisorin hotarvosteluihin
https://www.tripadvisor.fi/Hotel-rewiev

vastaanotto
 

Vihdoin Butler saapuu. Matkalla huoneeseen hän esittelee aluetta ja kertoo muutaman sanan käytännöistä.

Vihdoin olemme huoneessamme. Wau onpa hieno huone. Täällä siis köllöttelemme baarikaapilla varustetussa huoneessa 10 päivää. Aamulla tulee juomapoika täyttämään kaappiamme, kysellen mitä juomia sinne haluamme.
näitä asetelmia oli joka päivä erilaisianäkymä parvekkeelta

Itse hotellialue on valtava. Hotellialueella on neljä eri teemaista ala carte ravintolaa (caribialainen, italialainen, meksikolainen ja kuubalainen), buffet ravintola, yksi rantaravaintola, yksi grilliravintola, jäätelöbaari, 24h baari, jazz club, yökerho. Ohjelmaa alueella on aamusta iltaan, jumppaa, kielikurssia ja iltaohjelmaa.
Ostospaikkojakin löytyy matkamuistobutiikki, apteekki, art kauppa, sikaarikauppa ja sen yhteydessä baari.
Ja mikä parasta. Hotellialue on mitä parhaimmalla paikalla rantaan nähden. Rantapatiolta kun tulee vastaan mitä upeimmat maisemat, valkoinen hiekka ja turkoosi meri. Pitää ihan nipistää itseä. Täälläkö meitä hemmotellaan tuleva viikko? Olemmeko me todellakin ansainneet tämän kaiken luksuksen?

 
 


mikäköhän lintu?Jollei jotain hyvää niin hiukan negatiivistakin on pakko mainita. A la carte ravintoloiden ruoka ei ole niin kaksista, buffet pöydän antimet alkavat viikon päästä maistua puulta. Kaikkea siellä olevaa ei pöpö kammoinen uskalla syödä. Henkilökuntaa on all inclusive hotellissa palkittava riksuilla. Tarkoittaa sitä, että sen paremman palvelun saat, mitä enemmän rahaa heille annat.

 hotellialue muutaman sadepäivän jälkeen

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti