Sivut

perjantai 16. lokakuuta 2015

Blogihaaste: 10 matkakuvaa vol.1


Olen nähnyt tämän haasteen niin monessa blogissa, etten yhtään osaa sanoa kenen idea tämä on alkujaan ollut. Jollain tavoin yhdistän tämän tuohon toiseen haasteeseen vol 2 ja tuumaan, että tämän kaiketi olisi pitänyt olla ensin. No nyt mennään tässä järjestyksessä.


1. Kuva lentokoneen siivestä


Tässä lentämässä Kreetalle Plataniakseen


2. Paras vahingossa onnistunut otos
Gran Canaria, käytiin tutustumassa luolakylässä. Lounastimme kylän luolaravintolassa ja jälkiruoaksi meille tarjottiin snapsi ravintolan baarissa ( kuvassa, joka on ns kylän kokoontumispaikka ja se oli myös luolassa). Kuvassa on hyvin paikallinen ja espanjalainen tunnelma serranon kinkkuineen päivineen.


 
3.Matkakuva joka saa hyvälle tuulelle
Teneriffa, Masca. Tässä maisemassa silmä jollain tavoin lepää ja kiireen keskellä saa hetkeksi rentoutumaan. Muistan vieläkin tämän pienen kylän, sen tunnelman, maiseman ja lintujen laulun.


4. Luontokuva
Alku; meren huuhtomaa paikassa Thaimaa,Khao Lak


Ongella; Kreeta,Platanias


5. Kuva yläilmoista

Kroatia, Split, Marjanin kukkulan näköalatasanteelta. Kiipesimme sinne katsomaan auringonlaskua. Kapuaminen kannatti.


6. Postikorttimaisema
Unkari, Budapest ja Budan linna-alue
Toinen kuva samasta paikasta, tiedä sitten molemmat kuvat menettelee.


7. Kuva matkaseurasta
Tuo yksi herra on aina mun kuvissa reppuselässä ja selin kuvan ottajaan.....Italia, Venetsia ja tori.


8. Fiilistelyä palmun alla
Uusi vuosi 2013 Thaimaassa Khao Lakin rannalla taivasalla oli rentouttava ja ikimuistoinen. Hyvin sai Khao Lak Laguna Resortin henkilökunta tunnelmaa juhliinsa.


9. Hyvää huomenta-kuva

Aamupalalla Italiassa Lidon hotelli Atlanta Augustusessa.


10. Lempikaupunkini
Ihan lempikaupunkia minulla ei ole tai niitä on monia, koska joka paikassa aina on jotain. Tämä on vaikea valinta. Yksi vaihtoehto voisi olla Saksan, Berliini tai yksi voisi olla Naantali, koska pidän pienistä kaupungeista enemmän kuin isoista.
Kun tarkkaan mietin muistuu Rooma ykköseksi. Syynä valintaan on se, että se oli jollain tavoin aito turistimassasta huolimatta, siellä oli paljon nähtävää, kahviloita, syötävää, juotavaa ja ostettavaa sekä tietty tunnelmaa....mieleen jäi panniinit ja jäätelö sekä  hyvä ruoka. Venetsia ei päässyt voitolle tässä. Olisiko Venetsian syynä ollut se, että emme löytäneet niitä paikallisia kuppiloita vaan turistien paikkoja. Lempikaupunkeja on siis monia. Yllä kuva vanhasta Berliinin muurista The East Side galleriasta. Alla espanjalaiset portaat Roomassa, missä muuten istuimme syömässä välipalaa ja poliisi ajoi meidät pois:).

Rooma, espanjalaiset portaat, roomalaisten kokoontumispaikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti